Louna zoekt lief baasje


Goed gezinde Bordeau Dog van 9 jaar zoekt een lief baasje.

 

Louna is bij ons gekomen via de Wase Dierenbescherming. Ook daar was iedereen fan van haar.
Ze werd gevonden met nog een andere hond na dat haar baasje zelfmoord heeft gepleegd. Louna was hierna haar noorden kwijt.

Toen ze bij ons kwam was ze heel angstig en maakte niet onmiddellijk contact. Waar was ze? Wie waren wij? Waar was haar leven naartoe? Waarom was alles anders?

Stapje voor stapje heeft Pascal haar vertrouwen gewonnen en begon ze te ontdooien. Ze bibberde niet meer als we haar kwamen halen en ze begon zich te ontspannen. Met veel geduld en liefde kreeg ze een eigen plekje.

Zo ontpopte ze zich als een madam die weet wat ze wilt. Dit zijnde, lekker eten en modder 😀

Als ze iets niet graag doet, dan heeft ze wel heel veel motivatie nodig om haar te overtuigen.

Ze is een gezellige en grappige dame. Knorren en knuffelen en kwijlen, oh ja 😀
Eigenlijk gaat ze heel enthousiast en genietend door het leven.

 

 

 

We zoeken een thuis voor haar waar de baasjes beschikbaar zijn, het zou niet fijn zijn voor haar als ze lang alleen thuis moet zijn.
Sport en hoge gehoorzaamheidsniveaus moet je van haar niet verwachten, wel een trouwe kameraad. Maar mispak je niet aan haar leeftijd, ze heeft veel beweging nodig. Haar twee trainers gaan gemakkelijk 4 keer per dag een grote wandeling met haar maken.

Louna zelf heeft ook wel rust nodig. Andere honden vindt ze wel ok, zeker op afstand of als ze rustig zijn. Indien ze te druk zijn begint ze te  grommen en kan zich ook wel stellen als de andere hond hier geen respect voor toont.
Katten vindt ze heel lekker EN ze is snel genoeg om ze te vangen.

Thuis is ze zindelijk.

Kinderen zijn wel ok voor haar. Maar, we zoeken wel een thuis voor haar waar het rustig is omdat ze anders overprikkeld kan geraken.