GEADOPTEERD ! Pruts… ons kleinste prutske
Pruts is een uit de kluiten gewassen Yorkshire Terrier. Hij is geboren op 16 maart 2018. Zijn eerste levensjaartje bracht hij door bij een dame van middelbare leeftijd. Hij werd naar het asiel gebracht omdat hij zou bijten naar kinderen. Euh… er waren geen kinderen aanwezig. Was het zorgen voor een veilige omgeving als er toch kinderen langs kwamen zo moeilijk ?
Soit, ook hier nemen gedane zaken geen keer. Sinds 26 september is dit klein springkonijntje verwelkomd in de roedel van het CAT-project. We gaan met volle moed aan de slag om van dit meneertje een grote meneer met manieren te maken.
Pruts is nog niet vrij ter adoptie. Interesse ? Volg onze Facebookpagina CAT-PROJECT. Als Pruts vrijkomt ter adoptie zal het via deze weg worden gecommuniceerd.