GEADOPTEERD ! Lady… ons dametje met pit !


Lady verblijft sinds 3 februari 2020 in het CAT-project. Haar verhaal ? Net zoals veel van onze hondjes is het geen mooie geschiedenis. Ze werd door de dierenbescherming, samen met haar 9 pupjes en de papa van de pupjes, weggehaald bij haar ‘baasjes’. Veel had ze niet geleerd… zelfs zindelijkheid was niet gekend. 🙁 Ze vond een rustplekje bij de Wase dierenbescherming. Gelukkig vonden haar pupje allemaal snel een nieuw plekje. En Lady… zij werd ook geadopteerd. Maar na 5 dagen al terug gebracht omdat ze niet zindelijk was… Tja… Zo snel leren er weinig. Toch ?
We hebben haar met plezier een plekje kunnen bieden binnen het CAT-project. Ze ontpopt zich tot een stevig dametje met een eigen willetje. Nog wat werk aan de winkel, maar samen komen we er wel. Zeker weten !

Interesse in Lady ? Momenteel is zij nog niet vrij gegeven ter adoptie. Wanneer ze ter adoptie komt, zal dit worden gecommuniceerd via onze Faceboopagina CAT-project. Liken en volgen maar !