GEADOPTEERD! Mimi is vrij voor adoptie ! Geef jij haar een voor-altijd-plekje?


Mimi is een Roemeens teefje van ongeveer 2 jaar (geschatte geboortedatum is 21/08/2018). Ze verblijft sinds 1 juli 2020 in het CAT-project. Haar geschiedenis ? Er is helaas weinig geweten. We weten enkele dat ze vanuit Roemenië in een Belgisch asiel is beland. Hoe schattig ze ook is, het lukte haar niet om zichzelf te verkopen daar. Mimi heeft enkele minuutjes nodig om uit zichzelf naar jou toe te komen. Eens ze jou vertrouwt, gaat ze door het vuur voor jou en kan ze uren knuffelen.

Mimi kan moeilijk tegen drukte. Ze verstopt zich op een veilig plekje. In onze CAT-living heeft ze zelf haar plekje gekozen onder de kast vanwaar ze alles ligt te bekijken. Aangezien kleine kinderen vaak onvoorspelbaar en speels druk kunnen zijn, vinden we het geen goed idee om haar in een jong gezin te plaatsen.

Andere hondjes ? Binnen het CAT-project leefde ze samen met een intact teefje (Messa) en twee gecastreerde reuen. Dit verliep prima. We merken wel dat andere honden kruisen op wandeling vaak een extra prikkel zijn. Ze gaat dan blaffen omdat ze niet weg kan. Er is dus sprake van lichte angstagressie als ze in aangelijnd.


Binnen het CAT-project werken we samen aan het op een rustige manier verkennen van die enge buitenwereld. Stapje per stapje… ! Wandelen in het bos of in de vrije natuur vindt ze heerlijk. Als ze maar kan snuffelen. Een drukke omgeving maakt haar schuw. We vermoeden dat dit gedrag deels zal aanwezig blijven, alhoewel ze natuurlijk nog jong genoeg is om hier rustig verder met aan de slag te gaan.

Mimi is vrij ter adoptie. Lees zeker onze adoptieprocedure eens na op deze website.