Mimi… ons ietske verlegen Roemeens meisje !


Mimi is een Roemeens teefje van ongeveer 2 jaar (geschatte geboortedatum is 21/08/2018). Ze verblijft sinds 1 juli 2020 in het CAT-project. Haar geschiedenis ? Er is helaas weinig geweten. We weten enkele dat ze vanuit Roemenië in een Belgisch asiel is beland. Hoe schattig ze ook is, het lukte haar niet om zichzelf te verkopen daar. Mimi heeft enkele minuutjes nodig om uit zichzelf naar jou toe te komen. Eens ze jou vertrouwt, gaat ze door het vuur voor jou en kan ze uren knuffelen.
Andere hondjes ? Geen enkel probleem. Als ze maar kan spelen…
Binnen het CAT-project werken we samen aan het op een rustige manier verkennen van die enge buitenwereld. Stapje per stapje… maar het komt helemaal goed !

Mimi is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer ze vrijkomt, zal dit worden gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Like onze pagina ‘Cat-project’ ! Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maanden bij ons verblijven.