Minja… een heerlijk pingpongballetje…


Minja zag het levenslicht op 1 mei 2020. Weer? Hoe? Dit is jammer genoeg niet geweten. In haar prille leventje werd ze van pier naar pol gebracht. Ze zou reeds verschillende baasjes hebben gehad. Niemand weet wat die ‘verschillende’ wil zeggen.
Niet zo raar dus dat ze tenslotte in het asiel terecht kwam. Van enige stabiliteit en basisopvoeding is geen sprake.
Deze dappere meid heeft echter haar vertrouwen in de mens niet verloren. Aandacht… is gewoon heerlijk voor haar.
Op 29 maart namen we Ninja op in het CAT-project. We gaan aan de slag om haar de basisprincipes aan te leren om een leuk en actief huishondje te laten worden. Zij en wij… we geloven er in!

Interesse gekregen in Minja? Ze is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer deze stap wordt gezet, zal dit worden gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Like dus zeker! Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand in het project verblijven.