KITO… ONZE HEERLIJKE STUITERENDE DEUGNIET!

Kito heeft sinds 18 april 2022 een plekje gevonden in het CAT. Dit tweejarig reutje verbleef al een klein jaar in het asiel van Gent. Waarom hij niet werd gekozen voor adoptie? Hij verkocht zichzelf niet door hevig door zijn ren te stuiteren als er bezoek voor hem kwam. Kito is immers een actief kereltje.

Van zijn geschiedenis is maar beperkte info. Hij zou een verjaardagsgeschenkje geweest zijn voor een dame op leeftijd. Wij vermoeden dat hij te actief zal zijn geweest. Toch merken we aan Kito dat er zeker een basistraining geweest is. Hij kent de basiscommando’s, is sociaal naar mensen en weet waar hij zijn plasje moet doen. Contact met andere honden is er vermoedelijk beperkt geweest. Hij neemt binnen het CAT een wat afwachtende houding aan, maar eens hij het vertrouwt speelt hij heel leuk in de roedel. Kortom, het is een heerlijk hondje met pit.

We gaan binnen het CAT met hem aan het werk om hem zijn rust te laten vinden. Hem helpen om zijn uit-knopje te vinden. Ook aan het opspringen moet worden gewerkt. Maar we geloven er in! Komt helemaal goed met dit kereltje.

Interesse? Kito is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer dit gebeurd, communiceren wij dit via onze Facebookpagina. Liken en volgen is de boodschap. Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven voor we op zoek gaan naar een definiteve thuis.