UPDATE = GEADOPTEERD ! TAXI… Een stoere bolster met een piepklein hartje


Taxi is een Duitse Herder, geboren in april 2018. Zijn prille begin is gelijklopend met zoveel andere. Dat schattige puppytje groeide uit tot een puber en vroeg toch wel wat meer werk dan gedacht. Nog even doorgesluist naar een andere eigenaar, maar dan toch in het asiel terecht gekomen. Was hij echt een zo onhandelbaar of misschien toch niet genoeg opgevoed ?
Sinds het voorjaar 2019 verblijft Taxi in het CAT-project. Van een omstuimige puber zien we Taxi stilaan opgroeien tot een stabiele gecastreerde reu. Een knuffelaar en speelvogel naar zowel andere honden als mensen.
Taxi is nog volop in training en is voorlopig nog niet vrijgegeven voor adoptie.
Interesse ? Volg onze Facebookpagina CAT-project. Wanneer Taxi wordt vrijgegeven ter adoptie zal dit daar worden aangekondigd.