UPDATE : GEADOPTEERD ! Laïka… onze knuffelmeid !


Laïka is een zesjarig intact Mechelaar teefje. Ze heeft in haar leventje nog niet veel geluk gekend. De eerste 5 jaar van haar leven zat ze samen met haar broer opgesloten in een ren. Haar enigste taak was waken. Verzorging en liefde waren haar niet gegund.
Na een inbeslagname kwam ze in het asiel terecht. Daar zat ze weg te kwijnen in een hoekje tot ze werd opgepikt door de trainers van het CAT-project. Toen Laïka bij ons terecht kwam was ze heel teruggetrokken en graatmager.
7 maand later kunnen heeft Laïka zich ontpopt tot een hele lieve meid op haar vertrouwd terrein. Ze is een hele grote mensenvriend en liefst van al knuffelt ze er de hele dag op los.
Ze leeft binnen het CAT-project samen met twee andere reuen en een teefje. Met de reuen is er een vlot contact. Met het teefje loopt het minder vlot als ze elk aan een kant van de afsluiting zijn. Eens ze samen op het veld zijn, leven ze in harmonie samen.
De buitenwereld is eng voor Laïka. Wandelen aan de lijn verloopt moeilijk. Liefst van al blijft ze in haar veilige omgeving.
Laïka is vrij ter adoptie. We zoeken voor haar een voor-altijd-huisje waar ze mag zijn wie ze is. Een thuis waar er niet teveel druk op haar wordt gezet. Haar meenemen op lange, drukke wandelingen gaat niet lukken. Een goed omheinde tuin, een huisje waar ze bij haar baasjes binnen mag zijn. Meer vraagt ze niet !