GEADOPTEERD ! Luca… onze lieve bink !


Onze Luca is een zwarte labrador geboren in oktober 2018. Nou ja, labrador ? Volgens zijn officiële documenten wel, maar wij vermoeden dat er toch nog wat andere genen in vermengd zijn. Sowieso is hij flink uit te kluiten gewassen. Luca werd als pup in huis genomen door een bejaard echtpaar. Je weet wel… een lieve gezinslabrador. Het liep wat anders. Luca bleek een omstuimige kerel te zijn die hem letterlijk en figuurlijk boven het hoofd groeide. Een ticketje richting asiel werd een feit.
Sinds 30 september 2019 verblijft Luca in het CAT-project. Samen met hem zijn we aan de slag om die puberteit stilaan om te zetten in een volwassen stabiele kerel.
Luca is nog niet vrij ter adoptie. Interesse ? Volg dan zeker onze Facebookpagina CAT-PROJECT. Als Luca wordt vrijgegeven, zal het daar worden gepubliceerd.