GEADOPTEERD ! Onze Ganesh… een super schattig Portugeesje !


Ik ben Ganesh. Een schattig gecastreerd reutje van 8 lentes met prachtige blauwe oogjes. Sinds 28 januari 2020 verblijf ik in het CAT-project.
Mijn voorgeschiedenis is niet zo mooi. Ik werd geboren in een Portugees dorpje. Mijn mama overleed toen ik pas 5 weken oud was. Gelukkig was daar een Nederlands echtpaar dat mij redde van een gewisse dood en naar de dierenarts bracht. En kijk, ik overleefde. Ik werd geplaatst op een Portugese boerderij. Jammer genoeg bracht ik daar de eerste zes jaar van mijn leven aan de ketting door.
Het Nederlands echtpaar werden voor de tweede keer mijn redders. Zij haalden mij van de ketting en brachten mij naar Nederland. Ik kreeg een warm mandje aangeboden bij een lieve dame. Maar het lot was mij slecht gezind. Na enkele maanden overleed mijn eerste echte baasje plotseling.
En weer kon ik in opvang bij het Nederlands echtpaar. Maar daar zijn van die miauwende beesten ! We hebben allemaal samen heel hard ons best gedaan, maar katten en ik… nee, dat lukt echt niet.
En zo kwam ik in het CAT-project terecht. We gaan hier even trainen op socialisatie en mijn uitvalgedrag naar fietsers en honden als ik aangelijnd ben. En dan op zoek naar mijn voor-altijd- huisje.

Heb je interesse in Ganesh ? Hij is voorlopig nog niet vrij ter adoptie. Volg zijn verhaal op onze Facebookpagina ‘CAT-PROJECT’. Als Ganesh op zoek gaat naar zijn warme mand, zal het via deze weg worden gecommuniceerd.