Update : Rambo is geadopteerd ! Rambo en Sweefy… 8 pootjes op 1 buik.


Rambo (rechts) en Sweefy (links) zijn twee broertjes geboren op 16/2/2019. Hun ouders waren een Mechelaar en Duitse Herder. Hun eerste levensjaar hadden ze een ‘huis’ (lees = koer)… van een Thuis was er niet echt sprake. Ze werden naar het asiel gebracht wegens klachten van de buren. Tja… misschien gebruikten ze hun stem om de aandacht op te eisen die ze echt wel verdienen ? In hun asiel werd al snel duidelijk dat ze niks hadden geleerd, zelfs hun eigen naam niet….
Dan maar aan de slag in het CAT-project. Ze verblijven bij ons sinds 29 juni 2020. We zijn volop aan het trainen aan de basisgehoorzaamheid. Deze twee gecastreerde heren ontpoppen zich tot twee heerlijke honden. Partners in crime vol deugnieterij… maar o zo lief. Vriendelijk naar mens en dier !

Rambo en Sweefy zijn al heel hun leven samen. We gaan er dan ook naar streven om ze samen te plaatsen. Momenteel zijn ze nog niet vrij ter adoptie. Wanneer ze vrijkomen, zal dit worden gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Je kan hen daar volgen ! Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verbijven.