Laïka… onze lieve knuffelaar IS GEADOPTEERD ! HET GA JE GOED, LIEVE MEID !


Laïka is een steriel Mechelaar teefje van 9 jaar. Haar levensverhaal is echt schrijnend. Ze is op 5-jarige leeftijd in beslag genomen na verwaarlozing. 5 lange jaren in een ren… Laïka was graatmager en totaal onverzorgd.
Na enkele maanden in het asiel is Laïka opgenomen in het CAT-project. Een angstig hoopje hond. Met heel veel geduld en liefde is ze stilaan ontdooid en slaagde ze er in om haar vertrouwen te schenken aan de mens. Ze is ontzettend lief naar iedereen en wordt het liefst de hele dag geknuffeld.
Na een voorzichtige kennismaking kan ze zich ook stellen in het gezelschap van een andere stabiele hond.
Laïka draagt echter een zware rugzak gevuld met angst. Na een jaar trainen hebben we ingezien dat ze op het toppunt van haar kunnen zit. Wandelen in die enge wereld ? Nee, bedankt. Laat mij aub zijn wie ik ben op een vertrouwd plekje, is Laïka haar levensmoto.
Ze is reeds tweemaal geadopteerd. Ze verbleef 7 maand bij een alleenstaande man, die haar dan plots niet meer wou na een wending in zijn persoonlijk leven. Daarna is ze enkele weken opgenomen in een gezin welke perse wilden bewijzen dat zij haar wel gingen kunnen trainen… niet dus !
Laïka is vrij ter adoptie. Wat zoeken we voor haar ? Een plekje waar ze mag zijn wie ze is. Geloof je dat je haar toch nog kan veranderen ? Dan is Laïka echt niks voor jou. Een goed afgezette tuin en veel liefde bij iemand die veel thuis is. Dat is alles wat Laïka nodig heeft.
Ben jij iemand of ken jij zo iemand ? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Laïka verdient echt een gouden ‘voor altijd’ mandje.