GEADOPTEERD: Minja… een heerlijk pingpongballetje…


Jiepiejaheey!!!! Ik heb nieuws. Mijn trainers hebben mij gezegd dat ik helemaal klaar ben om op zoek te gaan naar mijn eigen huisje. Ik stuiter van opwinding een extra rondje door de weide! Zo spannend.


Ik zal mij even voorstellen voor de mensjes die mijn verhaal nog niet kennen. Ik ben Minja (maar ook wel kroketje, bezeke, spookje, hartje… koosnaampjes heb ik hier gekregen bij de vleet). Dat is gewoon omdat ik een superlief en schattig meisje ben.


Op 1 mei werd ik 1 jaar. Op mijn officiële documenten staat te lezen dat ik een labrador ben. Tja… ergens misschien wel wat uiterlijke kenmerken, maar het zal dan toch een mini-labrador zijn. Wie mijn ouders waren en waar ik vandaan kom? Geen idee! Voor ik in het asiel terecht kwam had ik reeds drie ‘baasjes’ versleten. Coronahondje… er zijn jammer genoeg veel lotgenootjes.
Energie? Dat heb ik voor twee. Af en toe moesten ze hier in het CAT op zoek gaan naar de Uit-knop. Of de AAN-knop van mijn oren… 😊 Rennen, spelen, springen…  Ik ben een actieve meid die actie nodig heeft.

Een soortgenootje? Graag… liefst zelf! Jongen of meisje, groot of klein… ik hou van hun gezelschap. Ik kan gemakkelijker even alleen zijn als er een vriendje in de buurt is. Echt lang alleen zijn vind ik niet leuk. Mag ik bij jou komen wonen als tweede hondje?
Met poesjes heb ik geen ervaring, maar mijn trainers vermoeden dat ook dit geen probleem gaat zijn.


Ook kinderen vind ik reuzeleuk. Ik vergeet soms wel eens dat ik best mijn vier pootjes op de grond hou, dus peutertjes staan misschien wat te wankel op hun eigen pootjes voor mij.

Heb jij nog ergens een extra mandje staan voor mij? Ik vraag niet veel. Het moet geen gouden mandje zijn, als het maar een voor-altijd-mandje is. Na drie baasjes, via het asiel naar het CAT-project… ik heb even genoeg van verhuizen.


Interesse? Lees je zeker ook eens de adoptieprocedure? Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje of een PB via onze Facebookpagina. Je krijgt op weekdagen binnen de twee dagen antwoord. In het weekend kan het even wat langer duren. Geen antwoord? Soms verdwijnen hier wel eens mailtjes in een grote hoeveelheid spam. Bel je dan eens?

Dikke poot,

Minja