WIFI… onze kleine mascotte !


Wifi verblijft in het CAT sinds 9 augustus. Ze werd geboren op 8 december 2018. Bijna drie jaartjes op de teller dus.
Wifi kwam begin 2021 in het asiel terecht. Jammer genoeg was haar vrouwtje overleden. Vermoedelijk heeft het vrouwtje in de laatste fase van haar leven niet meer de mogelijkheid gehad om de zorg op te nemen voor Wifi. Ons bolletje woog 18 kilogram, had eczeem en schimmel. In het asiel werden deze problemen snel weggewerkt. Maar de drukte waren duidelijk teveel voor ons kleintje. Ze zat weggedoken in haar ren en gromde naar iedereen die in de buurt kwam. Haarzelf verkopen aan een nieuw baasje lukte haar dus niet.

Werk voor de Catters! Wifi kreeg haar plekje in onze CAT-living. Geen ren meer voor haar. Na twee dagen speelde ze terug en kruipt ze zalig op de schoot. Is ze dan een echt schoothondje? Nee, hoor. Ze wandelt heel graag en rent ook vrolijk rond op de weide. Ze is al beste vriendjes met onze labrador Minja.
Grommen doet ze nog als de beste als er iemand in de CAT-living binnenkomt. Maar als die persoon haar negeert, kan ze na letterlijk 1 minuut haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en komt ze zelf al eens kijken wie dat nu weer is. Kortom… Wifi toont zich vrij snel bij ons als een zalig hondje.

Wifi is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer ze wordt vrijgegeven zal dit worden gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Houdt er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven voor ze worden vrijgegeven.