Lucy… ons schattig rustig border meisje!


Lucy verblijft sinds 17 januari in het CAT-project. Jammer genoeg is er van haar geschiedenis weinig geweten. Geloof het of niet, maar ze had zelfs geen naam. Laat staan een chip of een boekje.
Samen met Buddy, kwam Lucy bij de Wase dierenbescherming terecht na een inbeslagname. Ze leefden in een roedel van 50 honden in een sterk vervuilde situatie. We weten enkel dat ze oorspronkelijk uit Roemenië komt. De dierenarts schat haar op 4 jaar. Lucy is een intact teefje.

Werk aan de winkel voor de Catters! Ons eerste werk? Haar een naam geven natuurlijk! Na 4 jaar werd dit lieverdje Lucy gedoopt.
Alhoewel Lucy de uiterlijke kenmerken heeft van een border, vertoont ze zeker niet het typisch bordergedrag. Lucy geniet van de rust, op tijd en stond een knuffel èn het gezelschap van andere honden. We merken dat ze de veiligheid van de aanwezige Buddy gaat opzoeken. Als hij in de buurt is durft ze alles aan.

We werken binnen het project aan het opbouwen van haar veiligheidsgevoel en socialisatie naar die buitenwereld toe. We zien haar groeien, dus het komt zeker goed!

Lucy is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer ze wordt vrijgegeven zal dit worden gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Interesse? We raden je zeker aan om onze pagina te volgen. Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld zes maand bij ons verblijven.