Vonny… onze lieve Portugese kleuter!


Vonny is gearriveerd in het CAT-project op 2 mei 2022. Ze is een teefje van ongeveer 7 maand. Haar juiste leeftijd is niet gekend. Vonny is immers als kleine pup van straat geplukt in Portugal en daar in het asiel terecht gekomen.
Vanuit Nederland was er interesse in haar. Ze werd via een organisatie overgebracht, maar na 2u bleek ze toch niet aan de wensen van de adoptanten te voldoen. Gevolg: Vonny stond weer op straat.
Hulp van het CAT werd ingeroepen en wij konden gelukkig deze kleine pruts een plekje bieden.

Vonny is gewoon een heerlijke kleuter. Speelt mooi samen met de andere honden en geniet van de vele knuffels van de Catters. We leren deze pup een basisopvoeding aan zodat ze van hieruit naar haar definitef huisje zal kunnen gaan. Van kleuter naar puber naar volwassen dame. Vonny is en blijft een heerlijk hondje!

Interesse? Vonny is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer dit gebeurd, communiceren wij via onze Facebookpagina. Liken en volgen is de boodschap. Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven voor ze worden vrijgegeven. Lees je ook eens onze adoptieprocedure door?