PABLO… onze zalige allemansvriend!


Pablo verblijft in het CAT-project sinds 1 augustus 2022. Hij kwam in het asiel van Gent terecht na een inbeslagname. De dierenarts had aan de alarmbel getrokken. De persoon, waar Pablo bij verbleef, kon immers geen enkel eigendomsbewijs voorleggen. Hij was ook niet gechipt en had geen pasport. Blijkbaar was hij online verhandeld. Een echte ‘sans papier’ dus.
Pablo kreeg in het asiel een identiteit en pasport. Zijn leeftijd wordt geschat rond 1.5 jaar.
Hij is een heerlijke speelse jongen die geniet van menselijk gezelschap.
Van enige basisopvoeding is nog geen sprake. Hiermee gaan we aan de slag binnen het CAT-project. We zijn er zeker van dat Pablo zich zal ontpoppen tot een zalige hond. Komt helemaal goed met hem!

Interesse in Pablo? Hij is momenteel nog niet vrij ter adoptie. Wanneer dit gebeurd, zal dit gecommuniceerd worden via onze Facebookpagine. Liken en volgen is dus de boodschap. Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven. Lees zeker ook eens onze adoptieprocedure na op deze pagina.