Sandy verovert Gent


009Op een grijze vrijdag gaan we met Sandy op stap. Op stap naar de Grote Wereld, in de Grote Stad. De plek van duizend geuren, markten, honden, tassen, schoenen en fonteinen.

024  We beginnen rustig aan met kuieren door steegjes.

044 Maar al snel komen we aan op de Vrijdagsmarkt, op vrijdag. Sandy kijkt alle kanten op en neemt het allemaal binnen. Duizend nieuwe geuren!

Ze blijft heel nieuwsgierig en vrolijk. Wat een leuk en lief hondje.

 

045

 

 

061055 We lassen regelmatig een pauze in om even te bekomen van alle indrukken. En spelen met water. Dat is natuurlijk ook heel belangrijk.   073078 Gent is een sociale stad. Voor je het weet, heb je al nieuwe vrienden gemaakt. Sandy is heel rustig met het ontmoeten van nieuwe honden en nieuwe mensen. Ze legt contact zonder opdringerig te zijn.

Tram is ook geen probleem. Sandy kijkt haar ogen uit naar de auto’s. Want als het beweegt, kan het gedreven worden? Misschien zou ze alle auto’s bij elkaar kunnen drijven? We zien haar hoofdje in elk geval zwiepen elke keer als er een auto voorbij gaat.

 

Wat een heerlijke dag! Wat een leerrijke dag!