LIZZY… ONS ZWART BROKJE LIEVE ENERGIE!


Lizzy zag het levenslicht op 20 oktober 2022. De ouders? Die info hebben we jammer genoeg niet. We zien er wel een heel stukje Dobberman in. Jullie ook?

Haar eerste levensmaanden bracht Lizzy in een gezin door. Toen ze drie maand oud was, wilden ze haar al afstaan aan het asiel omdat ze te druk en te heftig was voor het kinderrijke gezin.
Jammer genoeg heeft het gezin zich toen bedacht en hebben ze het nog twee maand geprobeerd. Daarna toch naar het asiel gebracht wegens ‘agressie’. Of overprikkeld??

Als onstuimige zwarte hond werd Lizzy niet snel opgemerkt door de bezoekers van het dierenasiel Gent. Na enkele maanden werd duidelijk dat er werk aan de winkel was voor het CAT-project.
Op 10 juli kwam Lizzy, als een 9 maand oude ongeremde pup, bij ons terecht. Tijd om aan de slag te gaan om haar wat basisopvoeding bij te brengen en aan de slag te gaan met haar energie versus overprikkeling.
Stapje per stapje komen we er! Ze heeft wat tijd nodig om je te vertrouwen, maar eens Lizzy je kent wordt deze grote dame een kleine meid die geniet van heel veel knuffels.
Het stukje Dobberman in haar zorgt wel voor een waaks kantje. Een kenmerk waar haar toekomstige mensjes rekening gaan moeten houden.

Interesse? Lizzy is nog niet vrij ter adoptie. Wanneer dit gebeurd, zal dit voornamelijk gecommuniceerd worden via onze Facebookpagina. Liken en volgen is dus de boodschap. Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven voor we op zoek gaan naar een huisje voor hen. Lees je ook onze adoptieprocedure op deze pagina?