Blacky… onze zwarte voetbalfan!


Van de geschiedenis van Blacky is weinig tot niks geweten. Hij verbleef een langere tijd in een Portugees asiel. Om de overbevolking in asiel wat te verminderen, kwam Blacky op 19 november, samen met Aura en Pollux, naar het CAT-project.

Blacky is een gecastreerd reutje met de geschatte leeftijd van 6 jaar. We leren Blacky kennen als een onzeker hondje dat een wat afwachtende houding gaat aannemen in de eerste contacten. Aura is zijn grote voorbeeld. Als zij in zijn buurt is, gaat hij sneller ontdooien.
Eens Blacky je kent, word je voor altijd in zijn hart gesloten. Hij ontpopt zich dan tot de grootste knuffelaar. Het liefst van al ligt hij dicht bij jou te snoezen.
Onderschat hem echter ook niet! Spelen vindt hij zalig. Samen een balletje trappen? Daar is hij altijd voor te vinden.
Andere reutjes vindt hij niet zo leuk. Met teefjes kan hij het goed vinden.

Blacky moet nog wat maniertjes krijgen om in een huisje te leven, maar hij leert snel! Hij gaat zich zeker ontpoppen tot een heerlijk huishondje.

Interesse? Blacky is nog niet vrij gegeven ter adoptie. Wanneer dit gebeurd, communiceren we dit via onze Facebookpagina. Liken en volgen is dus de boodschap. Hou er wel rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven.