Aura… Ons lief half luisterend meisje… :)


Aura is een Portugees straathondje. Ze werd daar van straat geplukt. Duidelijk was dat ze net mama was geworden. Er is met de moed der wanhoop een hele zoektocht opgezet om haar pups te vinden, maar jammer genoeg is dit niet gelukt.
Aura zelf kwam in een Portugees asiel terecht. Omdat er al genoeg honden-weesjes op de wereld zijn, werd er daar voor gezorgd dat er geen puppy’s meer kunnen komen.
Om het overvolle Portugees asiel wat te ontlasten, kwam Aura via Apa-dogs.nl naar het CAT-project samen met Blacky en Pollux. Sinds 19 november verblijft ze bij ons.

We leren Aura kennen als een dappere meid. Ze gaat heel graag op verkenning, dus onze afgesloten tuin is echt wel nodig voor haar.
Aura heeft wel haar vertrouwen in mensen niet verloren. Het is een echt knuffelmieke. In het CAT-project vormt ze een koppeltje met Blacky. Ze heeft zelfvertrouwen genoeg voor hen beiden. Samen zijn ze de wereld aan het ontdekken.
We gaan met Aura aan de slag om haar de nodige maniertjes aan te leren om in een huis te leven. Komt zeker goed. Echt probleemgedrag merken we niet op en ze leert snel bij. Aura zal zich zeker ontpoppen tot een lieve huishond.

Interesse? Aura is nog niet vrij gegeven ter adoptie. Wanneer dit gebeurd, wordt dit gecommuniceerd via onze Facebookpagina. Deze liken en volgen is dus de boodschap. Hou er rekening mee dat onze honden gemiddeld 6 maand bij ons verblijven voor ze vrijkomen ter adoptie.